AirBnB nakvynės paieškai 2020

AirBnB nakvynės paieškai 2020

Atėjo vasara, atšilo orai, baiginėjasi mokslo metai, užtat prasideda atostogų planavimas.
Noriu pasidalinti savo patirtimi su AirBnB nakvynės paieškai, kai vykstu atostogauti. Šia platforma naudojuosi jau ne vienerius metus. Kelias pastarąsias vasaras, kai važiuoju atostogauti, nakvynės ieškau būtent per Airbnb platformą. Ir kol kas nei karto nenuvylė.

Net ir 2020 metais, po pandemijos ir karantinų ribojimų naudojausi šia platforma ir viskas veikė puikiai.

Kas man čia patinka?

  • AirBnB yra patikima (labai maža rizika likti be nakvynės), kai bendraujate per svetainę tiesiogiai.
  • Yra tiek interneto svetainė tiek puikiai veikiančios mobilios aplikacijos (Android ir iOS sistemose).
  • Labai didelis nuomojamų patalpų pasirinkimas visame pasaulyje.
  • Sistema orientuota į apartamentus, kambarius, butus ar namus (ne viešbučius). Kodėl apartamentai geriau nei viešbutis per atostogas? Todėl, kad esi mažiau suvaržytas (pusryčiai kada nori, o ne tada, kada viešbučio virtuvė daro), nėra kaimynų triukšmo, geresnis WiFi (dažniausiai), dažniausiai yra visa įranga, kaip šaldytuvas, viryklė ir t.t. Galimybė pažinti vietinius (jei esate užsienyje) šeimininkus, susipažinti su kitokia kultūra, gal būt įgyti net naujų draugų.
  • Patogi paieška su žemėlapiu ir įvairiais filtrais, kur gali nurodyti ne tik vietą, bet patalpų tipą, kainos rėžius ir pan.
  • Nuomojamų patalpų aprašymai ir nuotraukos yra tikri, o prieš tai apsistojusių atsiliepimai yra vertingi ir tikslūs (būtinai juos skaitykite prieš pasirinkdami ir rinkitės tas, kurios turi bent kelis atsiliepimus).
  • Įvairios nuolaidos naujai užsiregistravusiems, o ir esamiems naudotojams.

Atnaujintas patarimas:

Paspaudę mano nuorodą (jei užsiregistruosit ir pasinaudosite AirBnB nakvynės paieškai, bei apsistosite), gausite iki €50 (būdavo €30) vertės nuolaidos kuponą savo nakvynei, o aš gausiu iki €16. Jums nauda ir man nauda :).

Bonus patarimas:
Ypač šiais 2020 metais, kai kelionių apmažėję, kai jau radote sau tinkamą vietą (ar kelias), siunčiate savininkui žinutę per sistemą ir prašote nuolaidos (ypač jei apsistojate daugiau nei 1-2 paras), dažniausiai savininkai linkę tokią suteikti, tad galite dar daugiau sutaupyti :).

Tad nenustokite keliauti, net ir po Lietuvą ir gerų atostogų!

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.