Kaip cigarečių pakelis gali pavirsti į ketvirtį milijono eurų?

Kaip cigarečių pakelis gali pavirsti į ketvirtį milijono eurų?

rūkymas ar investavimas

Kurią tai dieną su kolege darbe diskutavom apie rūkimą, cigarečių kainą ir kaip rūkymas ar nerūkymas gali pakeisti mūsų finansinę situaciją ateityje. Nerašysiu apie rūkimo žalą organizmui, skleidžiamą kvapą. Bet ar susimastėte, kad vienas cigarečių pakelis per dieną jums gali sukrauti turtus (bent ketvirtį milijono eurų)? 

Tikrai nesiūlau greito ir lengvo praturtėjimo schemų. Anaiptol, tai gan lėtas nuobodus procesas, bet su fantastišku finišu, kas yra visiška priešingybė rūkymui.

Receptas: tie kas rūko, surūkant 1ą pakelį per dieną, kurio kaina yra ~€4, per mėnesį supleškinate ~€120. Gal ir nėra daug, juk reikia atsipalaiduoti nuo streso, ane? Juokauju, šiaip tai nėra jau tokie maži pinigai. 
Einam prie kito žingsnio, siūlau išmainyti pakelį į grynuosius, t. y. nepirkti cigarečių, o tuos €4 atsidėti į laikiną taupyklę, ir kas mėnesį ją iškračius, bei periodiškai investuoti, kad ir į banaliausią 3 pakopos pensijų fondą, kurio vidutinė metinė grąža ~6%, per 40 metų jūsų cigarečių pakeliai virs į ~€250000 (taip, ketvirtį milijono eurų).

Ar toks veiksmas vertas pastangų? Nežinau, kaip jums, man tai atrodo daug geresnė alternatyva, kad vienas cigarečių pakelis per dieną, ilgainiui gali virsti į didelį kapitalą, ir po 40 metų geriau turėti ketvirtį milijono banko sąskaitoje, nei vėžį plaučiuose. 

❓Ką manote Jūs?

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą

Turėkite omenyje, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.